четверг, 29 октября 2015 г.

З метою підвищення рівня знань інструкторів з фізичної культури дошкільних закладів щодо формування у дітей уявлення про здоровий спосіб життя 29.10.2015 в ДНЗ №274 під керівництвом вихователя-методиста Шрамко Н.М. відбулося перше засідання методичного об`єднання для інструкторів з фізичної культури ДНЗ, в рамках якого було репрезентовано парціальну пограму гуртка з аквааеробіки «Афаліна».

13 жовтня в ДНЗ № 274 "Зайчатко" відбувся ДЕНС КРОС "Вулицями рідного містечка", під час якого малята та їхні батьки у святковій радісній атмосфері збагатили та узагальнили знання про рідне місто Запоріжжя. По завершенню дошкільнят чекав дружній, український ФЛЕШ-МОБ.

воскресенье, 25 октября 2015 г.

З метою підвищення рівня компетентності педагогів щодо організації  пізнавального простору та забезпечення якісного розвитку дітей раннього віку 21.10.2015 року на базі СДНЗ №199 було проведено методичне об`єднання  для вихователів груп раннього віку з науково – методичної  проблеми «Розвиток мовлення дітей раннього віку як засіб пізнання навколишнього світу».