пятница, 22 апреля 2016 г.

Педагогічний колектив санаторного дошкільного навчального закладу №199 «Вогник» Комунарського району міста Запоріжжя 21 квітня 2016 року приймав учасників сертифікованих методичних навчань з дошкільної освіти, яких підкорила тепла, гостинна, затишна атмосфера. Завідувач СДНЗ Єгорова Світлана Романівна та вихователь-методист Бондар Оксана Володимирівна представили систему фізкультурно-оздоровчих заходів та репрезентацію досвідів роботи педагогів закладу. Багато позитивних моментів під час перегляду відео презентації візитної картки «Дитячий садок – територія здоров'я» подарували учасникам методичних навчань та викликали нестримне бажання зануритись у практичну діяльність. Майстер-клас провела вихователь СДНЗ №199 Семеняченко Алла Олександрівна. Тематичне заняття «Подорож до підводного світу» з елементами Бебі-йоги дозволило зрозуміти, на скільки якісно можливо проробити всі групи м'язів. А паралельно вирішити цілу низку питань – налагодження взаємин у дитячому колективі, зняття нервової напруги, формування стійкого інтересу до занять фізичними вправами, фізичною культурою та активного способу життя. Дякуємо Вам! Бажаємо Вам подальших успіхів у такій важливій справі, як виховання здорового підростаючого покоління!
Комісар Н.М., методист-координатор з дошкільної освіти ІАМЦ.




вторник, 19 апреля 2016 г.

13.04.2016р. в ДНЗ №188 «Червона гвоздика» відбулося методичне об’єднання для вихователів груп раннього дошкільного віку з теми «Розвиток мовлення дітей раннього віку як засіб пізнання навколишнього світу», в рамках якого практичним психологом Верховською О.А. було розкрито питання «Роль родини у розвитку мовлення дитини раннього віку» та надані рекомендації «Як організувати заняття з малюком вдома», «Вправи на розвиток дрібної моторики» тощо.

воскресенье, 17 апреля 2016 г.

12.04.2016р. в ЦРД «Веселка» відбулося методичне об’єднання для вихователів груп старшого дошкільного віку з теми «Розвиток базових якостей особистості дитини необхідних для успішного шкільного навчання», в рамках якого вихователем Кісіль Н.Є. було репрезентовано методичну розробку «Морально-етичне виховання дітей старшого дошкільного віку засобами театралізованої діяльності».