четверг, 18 февраля 2016 г.

15 лютого 2016 року вихованці старшої групи № 6 дитячого садка № 227 під керівництвом вихователів Піскун О.В. та Шельбухової О.В., в рамках участі в акції «Від серця до серця» відвідали військову частину 3033. Завдяки завідувачу ДНЗ Будзинській Ользі Леонідівні було зібрано символічні сувеніри та подарунки для військовослужбовців від батьків та їхніх дітей. Цікаві розповіді, сповнені мужності і відваги місця на території частини залишили яскравий відбиток в душах маленьких українців, які в першу чергу, зігріли захисників своїми щирими посмішками, питаннями, віршами та піснями, поробками, малюнками.

На подяку гвардійці надіслали до садка лист вдячності з теплими словами: «…Гостинне відвідування нашої військової частини діточками вашого дитсадка, залишили неперевершені враження для всіх нас. Дехто згадав своє минуле дитинство, а хтось згадав и про свою малечу, яка чекає на нього вдома… Своїм дитячим теплом  ви зігріваєте душі наших Захисників Вітчизни, які з впевненістю, гідно та чесно несуть свою військову службу за ради нашого світлого майбутнього – дітей. Такі зустрічі надихають всіх нас на краще, світле та мирне  життя в нашій країні…»
10.02.2016 р. в ДНЗ №262 відбулося методичне  об’єднання вихователів груп середнього дошкільного віку з теми «Формування в дошкільників соціального досвіду до дії, бажаних моделей поведінки».
В рамках методичного  об’єднання вихователь Соколовська О. А. презентувала з досвіду роботи «Граючи розвиваємо: методичний посібник». Методичний посібник висвітлює сучасні проблеми взаємодії батьків і дітей в сімейному колі, коли дитина дошкільного віку часто залишається без належної батьківської уваги. У посібнику пропонуються поради батькам про те, як можна розвивати дитину, створюючи розвиваючий ігровий простір будинку, творчо використовувати побутові предмети, підручний матеріал для виготовлення цікавих ігрових виробів з метою активізації пізнавального і соціального зростання дитини і його успішної підготовки до навчання і в подальшому - до шкільного життя. Видання розраховане на батьків, вихователів і педагогічних працівників методичних служб дошкільних навчальних закладів області всіх типів.