суббота, 4 ноября 2017 г.

Юлія Погребняк, директорка департаменту освіти Запорізької міської ради...

Новини Z- Алея троянд відтепер прикрашає подвір'я дитсадка № 144 - 02.11...





26 жовтня 2017 року в СДНЗ № 199 «Вогник»  за ініціативою батьківського комітету відбувся Ярмарок «Добрих справ» - веселе свято, нова традиція  нашого закладу. Це не тільки цікавий захід, в якому взяли участь всі працівники ДНЗ, батьки і діти, а й невід'ємна частина освітнього процесу, яка направленна  на співпрацю ДНЗ з батьками.
Під час підготовки  ярмарку діти ознайомилися з традиціями та обрядами українського народу. Кожна сім'я проявила свою індивідуальність, креативність і творчість при виготовлені товару. А задоволення від цього заходу отримали як продавці (роль яких виконував представник батьківського комітета від кожної групи),  так і покупці та всі учасники святкового ярмарку.
Найважливіший підсумок даного заходу  - це радість  в очах дітей і їх батьків   від участі, спілкування і спільної діяльності на користь доброї справи.  Всі спільно зароблені кошти  передали сім'ї Парменової Єсенії.


26.10.2017 на базі ДНЗ №227 проведено методичне об’єднання для вихователів груп раннього дошкільного віку з теми «Організація ігор – занять з піском», в рамках якого вихователь Назаренко Ю.О. презентувала досвід роботи «Використання пісочної терапії підчас адаптації дітей раннього віку до нових умов життя».