четверг, 14 апреля 2016 г.

7.04.2016 в ДНЗ №90 проходило методичне об’єднання практичних психологів ДНЗ району з теми «Вплив взаємовідносин дитини і дорослого на формування позитивних установок у дошкільників», в рамках якого було розглянуті питання:
-  Емоційне благополуччя дитини в дошкільному закладі. Практичні рекомендації;
- Батьківські установки та їх вплив на розвиток особистості дошкільника.


5.04.2016 в ДНЗ №295 відбулося методичне об’єднання вихователів груп молодшого дошкільного віку з теми: «Експериментально-дослідницька діяльність дітей як технологія пізнавального розвитку». Заслуговує на увагу відкритий перегляд  заняття з експериментально-дослідницької діяльності та використанням ІКТ «Крош в гостях у дітей» (вихователь ДНЗ №295,  Назаренко І. М.).

Велику увагу керівник МО (Приставка С.П, вихователь-методистДНЗ №28) приділила практичній діяльності, а саме з вихователями проведені досвіди такі, як «Веселка» та «Кольорові вулкани» тощо


30.03.2016 року на базі ДНЗ №21 було проведено методичне об`єднання музичних  керівників району. Гостям була продемонстрована концертна програма «Зірковий концерт нашого садочка» за участю вихованців та  співробітників дитячого садочка, яку підготували музичні керівники  ДНЗ № 21 Сердюк С.В. та Кураченко Т.В. Колектив дошкільного закладу № 21 створив  загальну атмосферу  свята та сподівається, що в пам’яті  учасників методичного об’єднання залишаться  приємні і корисні  фрагменти, які позитивно вплинуть на педагогічну майстерність усіх педагогів.
«Зірковий концерт нашого садочка»  https://youtu.be/veXcj8Yq1mk (Частина 1)
                                                                                         https://youtu.be/vJsGj_VqgVE (Частина 2)