вторник, 11 октября 2016 г.


З метою забезпечення теоретично-практичної підготовки музичних керівників з театрально-ігрової діяльності дошкільників та стимулювання творчого потенціалу, ініціативності; удосконалення професійного знання педагогів з питань організації театральної діяльності під час навчально-виховного процесу 7.10.2016 року на базі СДНЗ №129 розпочало свою роботу методичне об’єднання музичних керівників Комунарського району з теми «Театральна діяльність».
Семінар з використання програм 
"КОЗА Онлайн"
4 жовтня в ЦРД «Веселка» відбувся науково-практичний семінар для керівників ДНЗ, методистів РВО з дошкільної освіти з проблеми "Використання компьютерно-інформаційних програм «КОЗА Онлайн», «EXPERTUS» в управлінській діяльності керівників ДНЗ"
Учасниками семінару було розглянуто наступні питання:
1. Цифрове видавництво MCFR —  провідне спеціалізоване видавництво України щодо інформаційної підтримки професіоналів у сфері права.
2. Електронні спеціалізовані журнали (у друкованому та електронному вигляді), експертно-правові системи та програми,
3. Спеціалізовані сайти  Цифрового видавництва MCFR .
4. «Експертус – кадри», «Коза онлайн: дошкільний заклад», «Коза онлайн: кадри» - готові шаблони документів для школи, дитячого садка та кадрової служби
Учасники семінару познайомилися:
- з поняттями: цифрове видавництво, електронні шаблони; електронні спеціалізовані журнали та сайти, мережева спільнота
- з комплексом  шаблонів документів що повністю відповідають вимогам законодавства та державного стандарту з оформлення документів керівником ДНЗ;
- практична робота: реєстрація на сайті MCFR та заповнення документів в демо-версії програм цифрового видавництва MCFR.