четверг, 5 ноября 2015 г.

5 листопада на базі ДНЗ №274 «Зайчатко» в рамках консультативного центру «Обов’язкова освіта дітей старшого дошкільного віку: форма здобуття, організація та зміст роботи» було проведено майстер-клас  з теми «Оздоровча робота в літній період. Гурткова робота з аквааеробіки», який відвідали вихователі закладів міста.


ІАМЦ департаменту та учасники заходу виносять подяку завідувачу ДНЗ № 274 Лінчук М.В., вихователю-методисту Шрамко Н.М., інструктору з фізичної культури Чекулаєвій М.В.  та педагогічному колективу закладу за ретельно підготовлений майстер-клас.

  

вторник, 3 ноября 2015 г.


28.10.2015 на базі ДНЗ №28 "Космічний" відбулося перше засідання методичного об`єднання для вихователів молодшого дошкільного віку. Проблемна тема: «Пізнавальний розвиток дітей молодшого дошкільного віку».


З метою організації методичної підтримки педагогам, формуванню їх прагненню та вмінню професійно самовдосконалюватися та для забезпечення якості освітньо-виховного процесу у 2015-2016 навчальному році продовжує свою діяльність районне методичне об’єднання музичних керівників ДНЗ (керівник: Подтикан Г.А., вихователь-методист ДНЗ №285) з теми «Музично - виконавська діяльність: гра на дитячих музичних інструментах».

27.10.2015р. на базі ДНЗ №262 пройшло перше засідання, в рамках якого проведено перегляд домінантного музичного заняття «У світі звуків чарівних» (муз. керівник Мирошниченко І.М.) з використанням дитячих музичних інструментів в різних видах музичної діяльності.