четверг, 22 декабря 2016 г.

Ноутбуки дошкілятам Запоріжжя

22.12 в Запорізькій гімназії №28  проведено Міський управлінський інтенсив для завідувачів дошкільних навчальних закладів м. Запоріжжя «Удосконалення інформаційної грамотності керівників дошкільних навчальних закладів», в рамках якого за підтримки Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради  завідувачі дошкільних навчальних закладів м. Запоріжжя отримали ноутбуки.


воскресенье, 18 декабря 2016 г.


19 грудня в СДНЗ № 199  відбулося веселе, казкове, чарівне святкування дня Святого Миколая та частування «миколайчиками» разом з дітьми, батьками та працівниками садка.  В рамках підготовки до новорічних свят  був проведений конкурс «Краще оформлення групи». Групові кімнати прикрашалися іграшками зробленими руками дітей та дорослих, батьківська громада об'єдналась у творчу групу та оформила  дитячий садок до свят.








З метою надання психолого-педагогічної допомоги батькам та особам, які їх замінюють, підтримки різнобічного розвитку дітей дошкільного віку 15 грудня в ДНЗ № 274 «Зайчатко»  пройшло засідання КЛУБУ АКТИВНОГО БАТЬКІВСТВА «ЗРОСТАЄМО РАЗОМ».
Вихователем-методистом Шрамко Н.М. та практичним психологом Онищенко М.С. були розкриті питання з теми «Таємниці спілкування», а саме:
1. Безумовне прийняття.
2. Як слухати дитину. Активне слухання.
3. Почуття батьків. Я-повідомлення.




7.12.2016р в рамках роботи районного методичного об’єднання музичних керівників в ДНЗ №166 відбулося друге засідання з теми «Театральна діяльність в ДНЗ».  Музичний керівник ДНЗ №166 Міхєєва І.В. презентувала досвід роботи  «Театральна діяльність як засіб емоційного розвитку дітей» та запропонувала відео перегляд  музичної казки «Кмітливий колобок».