суббота, 6 мая 2017 г.

04.05.2017р в Запорізькій гімназії №8  відбувся районний гала-концерт «Зірочки дошкілля», в якому взяло участь 108 дітей старшого дошкільного віку з 20 дошкільних навчальних закладів. За підсумками районного етапу конкурсу  визнано переможців, які 18.05.2017р. приймуть участь у І Міському талант-шоу «Зірочки дошкілля» в Міському Палаці дитячої та юнацької творчості. Начальник територіального відділу освіти Комунарського району Кінебас В.В. привітала учасників концерту на нагородила дипломами.


Тренінги

Створення предметно-просторового розвивального ігрового середовища в сучасному дошкільному закладі

19-20 квітня 2017 року на базі ДНЗ № 293 м. Запоріжжя проходив тренінг з теми: «Створення предметно-просторового розвивального ігрового середовища в сучасному дошкільному закладі». Керівник Погрібняк Н.В., старший викладач кафедри дошкільної освіти КЗ «ЗОІППО» ЗОР.
Мета тренінгу: формування професійних компетенцій щодо створення в дошкільному навчальному закладі предметно-просторового розвивального ігрового середовища з опорою на особистісно-орієнтовану модель взаємодії між педагогом і дітьми дошкільного віку.
У ході тренінгу використовувались такі форми роботи: міні-лекції, дискусія, інтерактивні методи: «Моделювання ситуацій», «Снігова куля», «Коло ідей», «Мікрофон», «Синтез думок», «Дебати», робота в парах та групах; колективне обговорення; мозкова атака; презентація випускної роботи тощо.
Учасниками тенінгу були педагоги та керівники ДНЗ Хортицького та Дніпровського району у кількості 26 осіб.