суббота, 9 апреля 2016 г.

В рамках співпраці з КЗ «ЗОІППО» ЗОР   під керівництвом кандидата психологічних наук, завідувача кафедри дошкільної освіти Байєр О.М. на базі дошкільного навчального закладу №274 «Зайчатко» 6 квітня 2016 р. пройшла педагогічна практика студентів КЗ «ЗОІППО» ЗОР.
Завідувачем Лінчук М.В. та вихователем-методистом Шрамко Н.М.  була проведена екскурсія дошкільним навчальним закладом. Курсанти ознайомились з територією садка та груповими кімнатами, кабінетами вузьких спеціалістів. Після чого було презентовано парціальні програми з дитячої аквааеробіки «Афаліна» та гурткової роботи з математики «Крок у світ математики».
Інструктором з фізкультури Чекулаєвою М.В. для педагогів проведено інтегроване заняття з фізкультури «Прибульці на гостинах у Землян»  (інтеграція освітніх ліній: «Особистість дитини», «Дитина в природному довкіллі», «Дитина у світі культури», «Гра дитини») та комплекс ізометричних вправ з гімнастичною палицею з використанням елементів  методики  Бубновського С. М.  та стретчінг-вправ «Чарівна палиця у джунглях».
Вихователем старшої групи № 4 Заприводою Н.С. для студентів КЗ «ЗОІППО» ЗОР презентовано заняття з розділу "Введення в світ кількості, логіки, простору та часу" з використанням логіко-математичних авторських ігор для дітей старшого дошкільного віку «Подорож Країною Математики».



З метою налагодження взаємозв’язку між дошкільним закладом та родиною 24.03.2016 р. в СДНЗ №199 відбулося засідання клубу «Школа відповідального батьківства» для батьків вихованців раннього віку. Тема засідання «Роль гри в житті дитини  3 року життя». В рамках заходу було представлено презентацію: теоретичний матеріал та практичні поради, щодо ігрової діяльності дітей дошкільного віку (вихователь – методист Бондар О.В., практичний психолог Хрущова К.В., вихователь Кучер Н.Г.), а також  проведено виставку – презентацію дидактичних ігор та практикуму для батьків «Вплив рухливих ігор на взаємодію дітей та батьків».