пятница, 18 ноября 2016 г.


17.11.2016р. психолого-педагогічний семінар на базі СДНЗ № 199 подарував натхнення до творчості! 
Сьогодні працівники освіти переживають не найкращі часи, на нашу адресу надходить лавина критики та дорікань, іноді, нажаль, не безпідставних...
Але! Які Талановиті, Захоплені, Творчі, Закохані у свою Справу Люди працюють у звичайних районних закладах! Яскравим прикладом тому слугує колектив СДНЗ № 199!  Щира вдячність Вам, колеги!

Любов Кременецька



17.11.2016 на базі санаторного дошкільного навчального закладу № 199 «Вогник»  пройшов психолого-педагогічний семінар «Супровід дітей раннього віку на етапі адаптації до умов дошкільного закладу з використанням прийомів кольоротерапії».У першій частині учасники семінару, практичні психологи ДНЗ та ЗНВК міста познайомились з особливостями організації НВП у дошкільному закладі санаторного типу, актуалізували знання про психологічні аспекти використання кольоротерапії при адаптації дітей раннього віку до умов ДНЗ та отримали інформацію про можливість застосування програми «Психолого-педагогічний супровід дітей раннього віку на етапі адаптації до умов ДНЗ з використанням прийомів кольоротерапії», яка передбачає роботу з батьками, індивідуальну роботу з дитиною та групові заняття з дітьми.
Під час практичної частини семінару практичні психологи отримали досвід занурення у колір, прийняти безпосередню участь у майстер – класі ”Кольорові пригоди” та познайомитись з предметно-розвивальним середовищем “Веселковий світ” у групі раннього дошкільного віку.
Свої враження учасники семінару відобразили на мультимедійній дошці у «Букеті емоцій».

Матеріали семінару розміщено за посиланням: 
https://drive.google.com/file/d/0BwRCQlj2DNBIUnRXejVvQUtMd0E/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BwRCQlj2DNBINmFfc1pIUm5lZVk/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BwRCQlj2DNBIWU9tSWNhQ2x1S1k/view?usp=sharing







Комментариев нет:

Отправить комментарий